0542575172
פבל בורודין

טירמיסו (קינוח)


אופן הכנה
אופן הכנה:
בשתי קערות הפרד את 2 ביצים מהחלמון (צהוב) וחלמון.
בקערה עם חלמון הכנס את גבינת מסקרפונה וסוכר הרבב היטב .(מומלץ להשתמש במקציף חשמלי על מהירות נמוכה).
בקערה עם חלבון הכנס סוכר ו בעזרת מיקסר ידני טרוף את הביצה עם סוכר עד קבלת מרקם של קצפת.
את הקצפת הלבנה תעביר בעדינות לקערה עם גבינת מסקרפונה והרבב לאט ועדינות על מנת לשמור מרקם
מלא שני כוסות קפה בתבנית בצד.
טבלו את מקלות בישקוטים אחד אחד בקפה כ 2 שניות וסדרו בתבנית את מקלות כך שיכסו את כל התבנית.
כסו את שכבת הבישקוטי עם חלק מקרם המסקרפונה לכיסוי מלא, הניחו את שכבה הבישקוטי הנוספת ומעליה שוב מסקרפונה.
כסו והניחו את הטירמיסו במקרר למשך 6 שעות.
לקראת ההגשה פזרו אבקת קקאו מעל לטירמיסו.
מצרכים
מצרכים:
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 חבילה ברישקוטים איכותיים
-
250 מ"ל אספרסו חזק
-
100 גרם סוכר
-
3 ביצים
-
אבקת קקאו
-
25 מ"ג ליקר שקדים