0542575172
פבל בורודין

טורטליני


אופן הכנה
אופן הכנה:
-
חתוך את הבצק ל רצועות של 5-6 סנטימטר ואורך ורוחב. (ניתן לעשות עיגולים בעזרת כוסית של קוטר 5-6 סנטימטר)
-
מניחים ככפית( על הקצה) מהמילוי בכל אחד מהעיגולים.
-
מצמידים שני הקצבות אלכסוניות של צורת קובייה.
-
סביב אצבע מצמדים שני קצבות של טורטליני בצורה מעוגלת מקפלים כל עיגול לשניים על מנת שיתקבל חצי עיגול מושלם ומצמידים היטב את צדי הבצק אחד לשני.
חשוב לוודא שלא נותר אוויר בסמוך למילוי כאשר סוגרים את העיגולים על מנת שלא יתנפח בבישול
ויקרע את הבצק.
-
מצמידים את קצוות חצי העיגול אחד לשני על מנת שתיווצר מעין צורת כובע.
-
בסיר, מרתיחים שני ליטרים של מים וממליחים (כ-2 כפות שטוחות מלח).מבשלים את הטורטליני עד שהם צפים ועוד כ-3 דקות.
-
עברו את טורטוליני מבושלים לתוך המחבט עם רוטב פסטו חם.
הקפיצו כחצי דקה.
מצרכים
רכיבים לבצק:
-
300 גרם קמח
-
3 ביצים,
-
1 כפיות מלח
רכיבים למילוי:
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 ביצה, חלמון ביצה (החלק הצהוב)
-
50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
-
אריזת פטריות יער טרי
-
מלח
-
פלפל
רוטב ל טורטליני:
-
רוטב פסטו
-
250 גרם שמנת מתוקה