0542575172
פבל בורודין

רביולי


אופן הכנה
אופן הכנה בצק:
הכניסו את קמח, הביצים והמלח אל תוך קערה אחת והתחילו לערבב באופן ידני או באמצעות מכונה.
כאשר נוצר בצק קשה אחיד עטפו בניילון נצמד, הכניסו למקרר לקירור של חצי שעה.
קמח את השולחן. רדד בצק בעזרת מערוך עד עובי של 0.5 מ"מ. לצורה של עיגול.
חתוך את הבצק לרצועות של 10 סנטימטר ואורך.
אופן הכנה:
ערבבו את כל המרכיבים ביחד והשתמשו בכפית להנחה על חתיכות בצק הרביולי.
לאחר שבחרתם את גודל הרביולי, יש להניח את מילוי הגבינה באזור המרכזי שמתחת לבצק (לא מומלץ להגזים עם המילוי).
כיסו את מילית עם רצועה נוספת של מצק מרודד.
הדק היטב את הבצק כדי להימנע מכיסי אוויר.
חתוך עודפים של הבצק ועיצב בעזרת סכין את צורה הרצויה לרביולי. עודפי הבצק תשתמש לסיבוב נוסף.
היכנסו לסיר מים רותחים למשך כ 2 דקות(מומלץ במנות קטנות עד 15 יחידות)
חממו מחבט עם שמן זית.
מלו את מחבט ברוטב עגבניות
קצצו גס עלי בזיליקום טרי.
עברו את רביולי מבושלים לתוך המחבט עם רוטב חם.
הקפיצו כחצי דקה.
מצרכים
רכיבים לבצק:
-
300 גרם קמח
-
3 ביצים,
-
1 כפיות מלח
רכיבים למילוי:
-
250 גרם גבינת ריקוטה
-
2 ביצה, חלמון ביצה (החלק הצהוב)
-
50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
-
אריזת תרד טרי
-
מלח
-
פלפל
רוטב לרביולי
-
השתמשו ברוטב עגבניות משובח