top of page

הפיצה שלי

אנו בוחרים לסדנה מוצרים איכותיים במיוחד.בחירת קמחים היא רק דוגמה אחת לאיכות המוצר הסופי. קמח נבחר בקפידה מתוך עשרות יצרנים.

רק קמח "Tippo "00 הנטחן לגודל החלקיקים מתאימים לפיצה.

אפיה בטאבון בחום כ 400 -450 מעלות גורם לכך שפיצה יוצאת קלילה, קריספית ואווירירית בזמן כ 60 שניות בלבד.

Caputo
אנטיפסטי בטאבון
משולשי פיצה
הבצק המושלם
מרגריטה קלסית
חצי חצי,פיצת פטריטת עם בצל
אנטיפסטי בטאבון על פלנצ'ה
פיצה פסטו עם גבינת פטה איטלקית
פיצה ארבעה גבינות
 חצי חצי, פסטו עם פטה ו בצל
bottom of page